Sessió de formació sobre tractament d’humitats de capil.laritat i tractaments contra termites

La delegació d’Osona CAATEEB va organitzar una jornada tècnica sobre tractament d’humitats de capil.laritat i tractaments anti-xil·lòfags a la seu de Vic.

Rehabilit va dur a terme una conferència en la que es va tractar sobre el diagnosis dels murs afectats d’humitats de capil.laritat i la fusta estructural afectada per xil.lòfags, i quins són els tractaments concrets que existeixen en el mercat per solucionar els problemes de humitats i de termites.

Rehabilit va mostrar exemples d’intervencions realitzades explicant els pros i els contres de cada tractament. En funció de les patologies observades pot ser més adequat actuar amb el sistema MURSEC ECO inalàmbric o amb el sistema DRYZONE d’injeccions; i complementar-ho amb un morter especial microporós tipus DRAINING.

D’igual forma vam compartir les eines i de diagnosi de les que disposem per saber si la fusta estructural d’un edifici està afectada per atac de corc petit, corc gran o termita. I en paral.lel vam explicar els tractaments d’injecció curatius i preventius de la fusta, així com els tractament de paranys per eliminar les colònies de termites.

Rehabilit col·labora amb el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Catalunya amb l’objectiu de formar als tècnics en el diagnosi de les patologies d’humitats de capil.laritat i del tractament de la fusta contra termites i els corcs.

Poden visitar-nos  a www.rehabilit.com o trucar-nos al 934561453.

 

Etiquetado , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *